ACS Technology logo
Camera

Camera's

camera beveiliging

Camera’s hebben een preventieve werking. Camerabeveiliging zorgt er echter ook voor dat je de beschikking hebt over de juiste beelden wanneer er echt iets aan de hand is. Die beelden registreert de camera via bewegingsdetectie. Het hele incident wordt automatisch opgenomen. Het systeem is online en via de mobiele telefoon te beheren. Het is handig, slim en gemakkelijk voor de gebruikers.

beveiligings software

Oplossingen voor het beheren van veiligheid- en beveiligingsprocessen in één applicatie. Welk systeem u ook gebruikt, wij leveren softwarepakketten om ervoor te zorgen dat uw brandalarmsysteem, alarmsysteem, toegangscontrole, gebouwbeheer en meer oplossingen naadloos geïntegreerd en centraal beheerd worden.

360 graden camera's

 Een 360-gradencamera, ook wel een fisheye-lenscamera genoemd, kan vanaf één punt een panorama van 360-graden bieden. Daarom kan een 360-graden fisheye-lenscamera meerdere traditionele dome- of bulletcamera’s vervangen.  Dit type camera wint snel aan populariteit omdat de sensoren met een hogere resolutie steeds goedkoper worden. Deze camera’s kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, al dan niet met infraroodverlichting.

bestuurbare camera's

De bestuurbare camera, ook wel PTZ-camera genoemd. (PTZ staat voor “Pan Tilt Zoom”). De camera kan draaien (pan), van boven naar beneden kijken (tilt) en de camera kan in- en uitzoomen (zoom). Het is een elektrische camera en bevat meestal verschillende software om dingen te monitoren. PTZ-camera’s zijn meestal rond, maar niet noodzakelijk hetzelfde als dome-beveiligingscamera’s. De domecamera is gemaakt in een beschermende behuizing, die meer vandaalbestendig is dan gewone camera’s. PTZ-camera’s zijn meestal groter dan gewone domecamera’s omdat ze meer apparatuur bevatten.