ACS Technology logo
Parkeren

parkeren

Slagboom installaties

Slagbomen zijn de blokkades van uw parkeerplaats en er kan op vele manieren bezoekerscontrole plaatsvinden. Op het gebied van controle kunt u ervoor kiezen om te werken via handzenders, smartphoneapplicaties, kaartlezers en cijfersloten, of u kunt kiezen voor meer geavanceerde technologieën, zoals voertuig- of kentekenherkenning. In de eenvoudigste versie kan het worden bestuurd door een handzender of smartphone en kan de ontvanger / module worden geïnstalleerd in de schakelkast van de slagboom. Bij een complexere opzet wordt bij de in- en uitgang een componentenzuil geplaatst, waarop verschillende attributen kunnen worden geïnstalleerd. Denk hierbij aan intercoms, camera’s, kaartlezers, inslikkers, etc. 

kenteken herkenning

Met de parkeersystemen van ACS Technology beheer je parkeergarages optimaal. In gedeelde garages kun je een parkeerplaats garanderen voor degenen die er recht op hebben (ook voor bezoekers). Met automatische kentekenuitlezing rijd je gemakkelijk de garage binnen. Het systeem is toegankelijk voor alle gebruikers die wijzigingen, zoals tijdelijk een andere auto, eenvoudig erin aan kunnen geven.

storingsdienst

Onderhoud is heel belangrijk, zeker voor uw slagbomen. Als onderhoud niet goed bijgehouden wordt, beïnvloed dit de levensduur van uw producten. ACS-Technology levert service en onderhoud op verzoek, maar ook mogelijk op contractbasis.

Wanneer u een onderhoudscontract bij van ACS-Technology afsluit, onderhouden wij uw slagbomen geheel overeenkomstig met de eisen van het Machinerichtlijn. Ook nemen wij dan als het nodig is gelijk de kleine herstelwerkzaamheden mee. Na de controle en het onderhoud ontvangt u van ACS-Technology een onderhouds-en/of schaderapport, zodat u weet dat u weer voor het hele jaar gecontroleerd bent.

parkeer oplossingen

Slimme parkeerplekken. Deze parkeerplaatsen geven aan waar en hoeveel parkeerplek er nog is in een bepaald gebied. Er zijn natuurlijk garages die aangeven hoeveel parkeerplek er nog is, maar dit wordt simpel gedaan door te tellen hoeveel auto’s er in en uit de garage rijden door middel van een slagboom. Het gaat bij slimme parkeerplekken om parkeerplaatsen die uitgerust zijn met sensoren om dit te meten. De server verwerkt uiteindelijk deze data. Deze data kan verstuurd worden naar een bord dat op de parkeerplaats staat of naar applicatie. Het bord op de parkeerplaats geeft aan hoeveel parkeerplekken er nog vrij zijn