ACS Technology logo
Toegang

toegang

intercom installaties

Weet wie u binnen laat. Met een deurintercom systeem kunt u een bezoeker identificeren voordat u hem  toegang verleent tot uw gebouw. Een deurintercom systeem bestaat uit drie componenten; de buitenpost, deurcontroller en een binnenpost. Bezoekers bellen via de belknop aan op de buitenpost. Zodra u de beller herkent via videobeelden of audio op de binnenpost kunt u de toegang verlenen of weigeren.

Wij installeren vele uiteenlopende versies met allen hun voordelen voor de benodigde oplossing. Enkele voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • Eenvoudig schaalbaar
  • Receptiefunctie beschikbaar
  • Personalisatie mogelijkheden
  • Snelle visuele identificatie
  • Standalone offline en online te gebruiken
  • Eenvoudig toegang dmv kaart, tag of pin.

poort automatisering

Bij aanschaf van een nieuwe poort wordt deze vaak voorzien van een automatisering. Naast de gebruiksgemakken van een automatische poort dient het tevens als eerste obstakel tegen inbraak. Met uitsluitend de beste aandrijvingen en geavanceerde besturingen installeren wij automatische poorten die garant staan voor een hoge veiligheid, een laag energieverbruik, weinig onderhoud en een hoog gebruikersgemak met een lange levensduur.

gebouw beheersystemen

Met een gebouw beheersysteem kan men alle binnen het gebouw aanwezige installaties centraal bedienen en laten samenwerken.  Het voordeel hiervan is centrale aansturing en aflezing van data voor de centrale installaties. 

toegangscontrole

Onze systemen voor toegangscontrole zijn bijvoorbeeld geschikt voor bedrijfs- verzamelgebouwen en appartementencomplexen. De installaties met intercom, camera’s, tags en bluetooth zorgen voor persoonlijk contact, gastvrijheid en veiligheid.

Via het intercomsysteem weet je wie er aan de deur staat. Dat kan op verschillende manieren: met een videoscherm, met audio, of met een app op je smartphone. Je kunt de deur op afstand openen en desgewenst door middel van meerdere camera’s controleren of de persoon daadwerkelijk binnenkomt. Zie je dat er meer mensen binnenkomen dan verwacht, dan kun je meteen in actie komen. Benieuwd naar de mogelijkheden en oplossingen voor uw gebouw?